Wie is DynaMiek?

Dynamiek is een goede omschrijving voor mij, de bron achter DynaMiek training & coaching; Annemieke van den Steen. Mijn carrière heeft zich afgespeeld in diverse branches en in hele verschillende functies. Ik ben voortdurend op zoek naar verbeteringen. Van mezelf, mijn werk en van mijn diensten.

Dit komt doordat ik hoge eisen stel aan kwaliteit. Het werk dat ik aflever moet goed zijn, maar het moet natuurlijk ook het goede zijn. In persoonlijke gesprekken stel ik samen met de klant vast wat er nodig is en op welke manier ik daar een rol in kan spelen.

Nadat ik mijn trainersopleiding en HBO Coaching had afgerond, heb ik ontdekt dat mijn passie ligt in het bezig zijn met ontwikkeling van mensen. Door het beste te halen uit de kwaliteiten van anderen, vind ik voldoening in mijn eigen kwaliteit.

 

 

Janneke Samplonius

Voor het callcenterproject werk ik vaak samen met Janneke Samplonius van Janneke Samplonius Coaching. Zij is motiverend, betrokken en resultaatgericht.

Als de kandidaten extra ondersteuning nodig hebben om die felbegeerde baan te bemachtigen, dan kan Janneke hierbij helpen. Op een eerlijke en doelgerichte manier coacht zij kandidaten zodat ze zich nog verder kunnen ontwikkelen in kwaliteiten die nodig zijn tijdens de sollicitatiegesprekken. Zij helpt hen met de voorbereiding en kijkt welke vacatures bij de desbetreffende kandidaat passen.

Janneke heeft jarenlang ervaring opgedaan bij het callcenter van Nuon, dus zij is bekend met de branche. Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan met het coachen van mensen die op zoek zijn naar werk.

temp

Dynamisch, betrokken en betrouwbaar!

Meer dan 100DynaMiek heeft sinds de start van het callcenterproject al meer dan 100 mensen aan het werk geholpen lees meer...
Meer gemeentesMeer gemeentes lees meer...
Meester Zuidemastraat 55, 8433 MN Haulerwijk
mobiel 06 456 66 460
e-mail info@dynamiek-trainingen.nl
kvk 011 455 20
dynamiek-trainingen.nl