Logo DynaMiek
 
  • Motiverend
  • Betrokken
  • Kwaliteit
  • Resultaatgericht

Herken je dit?

Heb je het gevoel dat er meer in je dan er op dit moment uitkomt?

Wil je verder door ontwikkelen, maar zit je gebrek aan zelfvertrouwen je in de weg?

Ervaar je stress op je werk of thuis?

Heb je het gevoel dat je vastloopt?

Is er zo'n ding waar je steeds tegenaan loopt en maar niet verder in lijkt te komen?

Dan kan ik je helpen. 

Coaching kun je voor vele vraagstukken inzetten, hierboven staan enkele voorbeelden. Wil je weten of voor jouw vraagstuk coaching ingezet kan worden, neem dan contact met me op en dan gaan we daarover in gesprek.

Veelal maak ik hierbij gebruik van assessments omdat deze inzicht geven in je gedragsstijl (DISC), je drijfveren (12 DF) of je emotionele intelligentie (EQ). Bij veel vraagstukken is het interessant om hier inzicht in te krijgen. Gedrag en drijfveren zijn namelijk aangeleerd en daar ben je meestal niet bewust mee bezig. Maar vaak helpt het je in de communicatie met anderen of om meer duidelijkheid te krijgen in waarom je dingen op jouw manier doet en hoe dit overkomt op anderen. Dergelijke assessments kunnen je aan de andere kant ook helpen om te kijken of je nog wel op de juiste werkplek zit en zo niet, wat voor een soort werkplek er beter bij je past. 

Of, als je stress ervaart, kunnen we dit inzichtelijk maken met de Stress Quotiënt. Door inzichtelijk te maken op welke punten je stress ervaart en wat voor effect dit heeft, kun je tijdens de coaching gerichter aan de slag.

 

Behandel iemand zoals hij zou kunnen zijn en hij kan zo worden." (Goethe)