Logo DynaMiek
 
  • Motiverend
  • Betrokken
  • Kwaliteit
  • Resultaatgericht

Re-integratie

Werk is voor iedereen belangrijk, alleen lukt het mensen soms even niet om zelf weer een plekje op de arbeidsmarkt te veroveren. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn en ik bied verschillende mogelijkheden om mensen daarbij te helpen. 

Zo heb ik jarenlang het Callcenterproject voor verschillende gemeentes in het noorden van Nederland verzorgd. Dit is een fantastisch en succesvol traject! De laatste jaren lukt het de kandidaten, die het traject afmaken, altijd om een betaalde baan te vinden. 

Verder ben ik in te zetten als jobcoach. Het begeleiden van mensen tijdens hun werkervaringsplaats, het meedenken in mogelijkheden en kansen, zorgt ervoor dat mensen weer een betaalde baan vinden.

Daarnaast geef ik sollicitatie- en empowermenttrainingen. Steeds afgewezen worden na sollicitaties en lang niet werkzaam zijn doet veel met het zelfvertrouwen van mensen. Ik heb gemerkt dat het heel waardevol is om hier in trainingen aandacht aan te besteden.  

Wil je weten wat ik voor jouw kandidaten kan doen, neem gerust contact op en dan kom ik langs om de mogelijkheden te bespreken. Mijn enthousiasme zie je dan vanzelf!