Logo DynaMiek
 
  • Motiverend
  • Betrokken
  • Kwaliteit
  • Resultaatgericht

Ontwikkeling van teams

Binnen een goed geoliede organisatie werken collega's lekker samen en is iedereen bereid net dat ene stapje extra te doen voor elkaar én de klant. 

Als leidinggevende wil je natuurlijk dat je medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Maar soms is dat plezier er niet. Dat kun je merken aan de sfeer in je team of je ziet het bij individuele medewerkers:

Hoe zorg je er dan voor dat de samenwerking verbeterd? Hoe zorg je ervoor dat ze mét elkaar in gesprek gaan in plaats van óver elkaar en hoe zorg je ervoor dat je medewerkers gemotiveerd en uitgedaagd blijven?

Zijn dit de vragen waar je mee zit? Ik help je om je teamleden weer met plezier naar hun werk te laten gaan. Wat ik doe is op zoek gaan naar de oorzaak en afhankelijk daarvan kan ik door teamtrainingen, eventueel aangevuld met assessments of individuele coaching zorgen dat de medewerkers inzicht krijgen in zichzelf én in de ander, daardoor ontstaat er een stevig fundament voor een sterke samenwerking en komt er zeker weer meer werkplezier. 

In mijn trainingen besteed ik aandacht aan de kwaliteiten van deelnemers en kijken we hoe ze die beter in kunnen zetten.

Mijn trainingen zijn prikkelend, dynamisch en praktisch, maar bovenal zorgen ze ervoor dat je het beste uit jezelf haalt.

 

Trainingen worden op maat gemaakt. Ben je benieuwd wat ik voor je kan doen, neem gerust contact op, dan kom ik langs. Samen bekijken we wat er speelt en wat er nodig is. 

 

Een groter team of traject of een breder vraagstuk? Voor grotere teams of trajecten werk ik regelmatig samen met andere trainers. Ook werk ik samen met HR24, om bredere vraagstukken op te kunnen pakken. 

 

*DynaMiek training & coaching is een NOBTRA gecertificeerd trainer
nobtra

 

"Als je dingen blijft doen zoals je ze altijd hebt gedaan, krijg je steeds hetzelfde resultaat." (Albert Einstein)