Logo DynaMiek
 
  • Motiverend
  • Betrokken
  • Kwaliteit
  • Resultaatgericht

Wie is DynaMiek training & coaching?

DynaMiek - Annemieke van den Steen

Dynamiek is een goede omschrijving voor mij, Annemieke van den Steen. In 2011 heb ik DynaMiek training & coaching opgericht. 

Dynamiek staat uiteraard voor beweging. Mijn passie is, door mensen in beweging te brengen, zorgen dat ze gelukkig zijn en verder komen in het leven, door hun leven in balans te brengen en te houden. Belangrijke aspecten hierbij zijn voor mij; vergroten van zelfinzicht, zelfvertrouwen en lef.  

Mijn enthousiasme en betrokkenheid zijn de eerste dingen die opvallen en die ik vaak te horen krijg van mijn klanten. Dit komt doordat het werk dat ik nu doe écht bij mij past. Door steeds te onderzoeken welke aspecten ik leuk vond in de banen die ik heb gehad, ben ik uiteindelijk tot de keuze van trainer en coach gekomen en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad.

Ik krijg energie door mensen en groepen te zien groeien en een betere versie van zichzelf te worden.

Mijn overtuiging is namelijk dat er vaak meer in mensen zit dan er in eerste instantie uitkomt en ik vind het inspirerend als ik dit tijdens een coaching of training zie gebeuren.  

Waar ik voor sta is dat ik mensen en teams en daarmee organisaties vooruit wil helpen. Ik ben een echte verbinder en weet mensen te motiveren. In de loop der jaren heb ik gemerkt hoe belangrijk het voor mensen is om in een prettige omgeving te werken. Je hoort niet voor niets steeds vaker de term 'werkgeluk'. 

In persoonlijke gesprekken stel ik samen met de klant vast wat er nodig is en op welke manier ik daar een rol in kan spelen. Als je ook eens wilt bespreken wat ik voor jouw team kan doen, neem dan contact met me op. 

 

"Dynamisch, betrokken en betrouwbaar!"