Logo DynaMiek
 
  • Motiverend
  • Betrokken
  • Kwaliteit
  • Resultaatgericht

Referenties

“Een nieuwe start! Door mijn werkcoach van het Werkplein Baanzicht werd ik gewezen op het callcenterproject. Twee weken na het intakegesprek was het al zover. Drie weken pittige, maar gezellige weken training volgden. Het heeft niet alleen een goede theoretische basis gelegd, maar het heeft ook mij persoonlijk zelfverzekerder gemaakt. Door het netwerk van DynaMiek training & coaching, kon ik een maand later zelfs kiezen uit 3 banen. Door die opnieuw gevonden zelfverzekerdheid en o.a. de specifieke sollicitatietraining, heb ik nu een baan waar ik helemaal voor ga. De afgelopen 2 maanden was nu net datgene dat ik nodig had om mijn leven een nieuwe start te geven!”

(Karin Zwiers, deelnemer callcenterproject)

 

"Ik heb van 2012 tot 2015 samengewerkt met Annemieke. Ze leidt een opleidingstraject voor kandidaten van o.a. de gemeente Groningen. In deze 3-weekse training brengt ze de kandidaten bij wat een functie binnen een Klant Contact Center inhoudt. Daarna worden de kandidaten actief door haar aangeboden bij opdrachtgevers tot ze ze geplaatst heeft. Zowel de kandidaten als wij als opdrachtgever zijn erg tevreden over de hoge kwaliteit en de scoringsdrang van Annemieke. Een absolute professional en een aanrader als u een goede trainster zoekt!"

(Andrea Oostinga, Accountmanager gemeente Groningen)

 

“Ik heb Annemieke leren kennen als een vriendelijk en vrolijk persoon, maar bovenal als een enthousiaste trainster. Haar inzicht in en passie voor het onderwerp communicatie, heeft mij in staat gesteld de benodigde examens voor het SECC certificaat te halen. Daarnaast hebben de coachingsessies van Annemieke, mij geholpen om mij assertiever op te stellen. Dit heeft onder andere tot gevolg gehad dat ik een positie als teamleider kreeg toegewezen.”

(Max Jensch, JobCall)

 

"Ik heb Annemieke leren kennen als iemand die op prikkelende, enthousiaste manier mensen verschillende gesprekstechnieken weet aan te leren. Tevens weet zij ook zeer snel eventuele zwakke punten hierin structureel te verbeteren."

(Wouter Snijder, JobCall)

 

"Ik heb Annemieke leren kennen als een sympathieke collega die niet alleen mensen coacht in hun zakelijke omgeving, maar ook oog heeft voor hun persoonlijke belangen. Zij kan mensen dus ook goed helpen bij het kiezen van een ander carrièreperspectief."

(Harry Janssens, ING)

 

 

"Enthousiast, met een passie voor communicatie."